A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Проект «Заради життя»

Дата: 19.12.2019 11:03
Кількість переглядів: 411

Фото без опису17 грудня 2019 року на базі Білгород-Дністровського міськрайонного відділуфілії Державної установи «Центр пробації» розпочав свою роботу консультативний кабінет створений в рамках проекту «Заради життя».

З сьогоднішнього дня засуджені мають змогу безкоштовно пройти експрес тест на наявність ВІЛ інфекції чи гепатиту С, незалежно від результату тестування, отримати консультацію та за потребою отримати подальше обстеження та лікування.

Мета проекту: зменшення темпів поширення ВІЛ, туберкульозу та вірусного гепатиту С шляхом виявлення, догляду та лікування людей, що живуть з ВІЛ, ТБ, хіміорезистентним ТБ та ВГС, які знаходяться на обліку в органах пробації в Україні.

Головними завданнями проекту є розширення існуючого комплексного пакету послуг з виявлення ВІЛ, туберкульозу і вірусного гепатиту С, лікування людей, які мають ці хвороби, а також забезпечення надання їм відповідних послуг.

Проект сприятиме покращенню виявлення ВІЛ, ТБ та ВГС, зміцненню взаємодії, забезпеченню безперервного догляду та лікування для засуджених, ув’язнених та колишніх в’язнів, що живуть з ВІЛ, ТБ, ХР ТБ та ВГС. Оскільки понад 50% ВІЛ-позитивних в’язнів є споживачами ін’єкційних наркотиків.

Проектна діяльність здійснюється в тісній співпраці з представниками благодійного фонду «Шлях додому» та кабінетом «Довіри» Білгород-Дністровського шкірно-венерологічного диспансеру.

 

 

Тетяна Тараненко,

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії

Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь