A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

День волонтера

Дата: 04.12.2019 12:06
Кількість переглядів: 614

Фото без опису5 грудня у світі відзначається Міжнародний день волонтера. Це свято кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця, допомагає людям не чекаючи подяк, нагород і визнання.

В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які роблять свій внесок у захист України.

З нагоди свята Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» щиро вітає усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить нашу країну сильнішою та безпечнішою. Прийміть щиру подяку за чуйність і незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах. Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай ваші благі справи повертаються вам добром подвійно!

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ ДУ «Центр пробації» в Одеській області запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних та ініціативних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.

Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, «Про захист персональних даних», «Про пробацію» та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.

Волонтером пробації може стати фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі.

Взаємодіючи із відділом пробації, Ви допомагатимете особам (суб’єктам пробації), які в силу обставин, важких умов життя, умисно чи із необережності вчинили правопорушення, за які їх засуджено до покарань не пов’язаних із позбавленням волі.

Кожен небайдужий та ініціативний, разом із нашим відділом може приєднатися до співпраці. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити максимальну безпеку суспільства!

 

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії

Державної установи «Центр пробації» в Одеській області:

м. Білгород-Дністровський, вул. Тімірязєва, 21, 3 поверх, od12Qprobation.gov.ua

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь