A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

До уваги пільговиків району!

Дата: 13.11.2019 11:26
Кількість переглядів: 410

Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я районної державної адміністрації  інформує споживачів, які мають пільги на оплату житлово-комунальних послуг.

В зв’язку зі зміною порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, починаючі з жовтня 2019 року відповідно до Закону України від 09.11.2017 року №2189-УІІІ  «Про житлово-комунальні послуги» пільга надається у грошовій формі.

Розраховані органами соціального захисту населення суми пільг перераховуються АТ «Ощадбанк» для подальшого проведення ним розрахунків з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика (без готівка форма).

Пільговикам, які подали заяву до органу соціального захисту населення на отримання пільги готівкою, виплата буде здійснюватися у готівкої формі у зазначений у заяві спосіб (банк або пошта).

У зв’язку з цим платіж за послугу нараховується у повному обсязі, без врахування знижки, яка надається пільговику.

У разі отримання готівки пільговик має сплатити спожиті послуги повністю. Інші пільговики сплачують, як і раніше, частину платежу. А сума пільг за них перерахує надавачу послуг  АТ «Ощадбанк» ( за наявності даних про номер мобільного телефону пільговик отримує інформаційне повідомлення від банку про проведення платежів).

Враховуючи, що відповідний механізм запроваджується в Україні вперше, через неточності в даних з технічних причин можуть бути випадки не нарахування окремим особам суми пільги за жовтень 2019 року. У такому  разі  рекомендуємо звернутися  до управління соціального захисту населення та охорони здоров’я районної держаної адміністрації за адресою м. Білгород – Дністровський,  вул. Грецька,24  кабінет №11, телефон 2-25-14. Сума пільг у такому випадку за жовтень буде донарахована в наступному місяці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь