A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Кроки до створення ЦНАП Шабівської ОТГ

Дата: 11.11.2019 14:08
Кількість переглядів: 739

Фото без описуВідповідно до  Закону України “Про адміністративні послуги” 27.12.2017. та  Указу Президента від 4 вересня 2019 року  № 647/2019 "Про деякі заходи із забезпечення  надання якісних публічних послуг" у с.Шабо у січні 2020 року планується відкриття Центру надання адміністративних послуг, який розташований у центральній частині села по  вул.Центральна , 63, с.Шабо. При створенні і проектуванні центру були враховані всі новітні рекомендації та передовий досвід існуючих центрів надання адміністративних послуг.

Метою створення Центру по-перше є прагнення до покращення обслуговування населення, по-друге - це всебічний доступ до адміністративних послуг, які надаються  структурними підрозділами виконавчих органів Шабівської сільської ради, по-третє — це подолання корупційної складової. І це все стало можливим тільки завдяки активної позиції керівництва громади, підтримки депутатського корпусу, вивчення кращих практик в організації надання адмінпослуг та залучення ресурсів як державних програм, так і проектів міжнародної технічної допомоги.

Для належної роботи здійснено :

  • Ремонт приміщення;
  • Прийнято сесією сільської ради положення про ЦНАП , регламент ЦНАП;
  • Визначено структуру центру та вирішено кадрові питання , затверджені посадові інструкції;
  • Відповідно до постанови КМУ № 866 від 09.10.2019 року направлено лист до Одеської ОДА щодо рекомендації ЦНАП Шабівської сільської ради про участь у програмі   “Здійснення заходів із забезпечення центрів надання адміністративних послуг обладнанням для видачі паспортних документів, посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів”  та  наданню коштів на закупівлю робочих станцій для виготовлення паспортів.

Для безпосереднього надання адміністративних послуг органами державної виконавчої влади в ЦНАПі с.Шабо сільським головою направлені листи з пропозицією про співробітництво до ГАСК в Одеській області , ДЗК в Одеській області,  ГУ ДСНС України в Одеській області, Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Білгород-Дністровської районної державної адміністрації. На стадії підписання знаходиться  меморандум про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг з ГУ ПФУ в Одеській області,.

Впродовж робочого дня тут зможуть прийняти близько 100  відвідувачів. Люди можуть отримати більше 80 різних адміністративних послуг де суб’єктом надання адміністративних послуг є виконавчі органи Шабівської сільської ради  і приблизно ще 60  адміністративних послуг після підписання договорів про співробітництво з вище вказаними державними установами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь