A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Село Шабо та Бритівка відсвяткували День села.

Дата: 15.10.2019 15:31
Кількість переглядів: 1170

Фото без описуСаме в ці дні з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батьків. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Надзвичайно людно було на центральній площі с.Шабо та у Будинку культури с.Бритівка. На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся сільський голова Василь Древаль. Вітаючи односельчан зі святом, Василь Васильович, подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Сільський голова вручив в урочистій обстановці Гультяєву Олександру Олександровичу посвідчення «Почесний громадянин Шабівської об’єднаної територіальної громади», а також подяки та подарунки за вагомий особистий внесок у розвиток, активну участь в громадському житті та з нагоди Дня села отримали 35 мешканців, суспільних діячів Шабівської територіальної громади.

Під час свята до уваги гостей була представлена виставка народних умільців села та виступи музичних колективів громади та району. Усі бажаючі мали змогу познайомитися з виробами народного мистецтва, покуштувати смачну кашу та юшку, спробувати удачу в лотереї. Для дітей була організована різноманітна ігрова програма з цікавими призами. Як відзначили присутні на святі – всім дуже прийшлася до вподоби окремо облаштована ігрова зона для малечі. Робота дитячих аніматорів, батути та ласощі, все це забезпечило святковий настрій та чарівну атмосферу!

Бажаємо громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь