A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Шабівської сільської ради “Про затвердження Регламенту центру надання адміністративних послуг Шабівської сілької ради”

Дата: 16.09.2019 14:11
Кількість переглядів: 524

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????????????»?µ?????? ?????? ?????????»???????µ?????? ???µ?????»???????????????? ?°??????Для поліпшення умов отримання адміністративних послуг населенням та суб’єктами господарювання об’єднаної територіальної громади Шабівської сільської ради, які вимушені багаторазово звертатись до різних адміністративних органів, іноді навіть у рамках отримання однієї послуги, вистоювати черги в очікуванні прийому відповідними працівниками адміністративних органів документів та результату їх розгляду. Тому  Шабівська сільська рада вживає заходів з утворення Центру надання адміністративних послуг.

Відповідно до вимог законодавства для повноцінного функціонування ЦНАП існує потреба розробки та прийняття нормативно-правових актів, регламентуючих роботу ЦНАП, зокрема Регламенту ЦНАП як регуляторного акту. 

Відповідно до норм Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»  повідомляємо, що проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Шабіської сільської ради у розділі “Регуляторна політика”. Відповідальний за розроблення проекту Відділ з питань державної реєстрації та адміністративних послуг Шабівської сільської ради. 

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного  проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу до нього.

Зауваження та пропозиції з позначкою «Пропозиції до регуляторного акту» надаються до 21 жовтня 2019 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді до відділу з питань державної реєстрації та надання адміністративних послуг .Шабівської сільської ради  за адресою: вул. Центральна, 63, с. Шабо, Білгород-Дністровський р-н, Одеська обл., 67770,  e-mail: CnapShabo19.rada@gmail.com .

Контактна особа – Олександр Тарута, начальник Відділу з питань державної реєстрації та адміністративних послуг сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь