A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Захист бізнес-проектів у Білгород-Дністровському

Дата: 09.07.2019 09:48
Кількість переглядів: 451

Фото без описуПідприємці є активними громадянами, які не тільки забезпечують себе роботою, але і створюють нові робочі місця, тому дуже важливо розвивати малий бізнес. А Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості бере активну участь у реалізації заходів підвищення конкурентоспроможності економіки міста та держави в цілому. Так 5 липня, за ініціативи Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ» відбувся захист бізнес - планів підприємців – початківців Білгород-Дністровського міста та району. В роботі комісії взяли участь представники служби зайнятості, зокрема -  директор Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Ніна Принц.

На розгляд комісії були представлені проекти у найрізноманітніших сферах бізнесу: по відкриттю ремонтно-будівельної компанії, виробництву та продажу шоперів та тканинних мішечків для покупок, продажу меблів (кухонь), відкриттю кабінету з масажу, центру розвитку та іноземних мов, б,юті студії, лазерному гравіюванню. Усі представлені плани та ідеї були ретельно продумані та відзначились індивідуальністю й актуальністю, а серед претендентів були  будівельник, маркетолог, філолог, масажист, інженер з комп’ютерних систем, і навіть лікар – лаборант.

Учасники попередньо пройшли навчання «Бізнес-Інкубатор 2.0 Білгород-Дністровський» та розробили бізнес плани. Приємно, що колишні безробітні дізналися про «Бізнес-Інкубатор 2.0 Білгород-Дністровський» саме у центрі зайнятості. Адже в рамках співпраці, Благодійний фонд «Карітас» є постійним учасником ярмарок вакансій та семінарів.

Підсумовуючи засідання комісії, учасники зауважили, що співпраця Благодійного фонду «Карітас» та Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості допоможе місцевому населенню розпочати і розвинути власний бізнес, покращити рівень свого життя і економічний стан Одеської області.

До того ж, завдяки проекту «Тривалий економічний підйом для миру («ТЕМП»)» найкращі отримують гранти на закупівлю обладнання для започаткування власного бізнесу. Результат очікуємо вже цього тижня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь