A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 19.06.2019 12:33
Кількість переглядів: 672

Відповідно до положень Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-ІV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій, на офіційному сайті Шабівської сільскої ради буде оприлюднений проект рішення виконавчого комітету сільської ради та відповідний аналіз регуляторного впливу, який є регуляторним  далі - Проект):
      - «Порядок конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об'єкти нерухомого майна, що перебувають у власності фізичних чи юридичних осіб»

Регуляторний акт розроблений відділом з питань земельних відносин охорони водних ресурсів та надр, Шабівської сільської ради.

Пропозиції та зауваження щодо проекту регуляторного акту від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі на адресу розробника проекту рішення протягом місяця з моменту його оприлюднення. 

Адреса розробника проекту рішення: 67770, Одеська область, Білгород-Дністровський район, село Шабо, вул. Центральна, 63, тел. 098-2662578, E-mail: shabo.rada@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора