A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 03.06.2019 13:00
Кількість переглядів: 641

 Відповідно до положень Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-ІV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій, на офіційному сайті Шабівської сільської ради буде оприлюднений проект рішення виконавчого комітету сільської ради та відповідний аналіз регуляторного впливу, який є регуляторним  (далі - Проект):
- «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд на території Шабівської об’єднаної територіальної громади».

Регуляторний акт розроблений відділом економіки, рекреаційної діяльності, туризму та інвестиційної політики Шабівської сільської ради.

Пропозиції та зауваження щодо проекту регуляторного акту від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі на адресу розробника проекту рішення протягом 20 днів з моменту його оприлюднення. 

Адреса розробника проекту рішення: 67770, Одеська область, Білгород-Дністровський район, село Шабо, вул. Центральна, 63, тел. (04849) 4-01-90,  E-mail: economika.shabo@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора