A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта проекту рішення Шабівської сільскої ради ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Шабівської сільської ради на 2020 рік»

Дата: 08.04.2019 14:15
Кількість переглядів: 770

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????µ???? ???µ?????»???????????????? ?°??????Проект рішення Шабівської сільскої ради ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Шабівської сільської ради на 2020 рік» розроблено управління фінансів Шабівської сільської ради.

Мета проекту: приведення нормативного акта у відповідність до змін у чинному законодавстві у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Проект спрямований на встановлення місцевих податків і зборів, визначення об’єктів оподаткування, платників податків і зборів, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності, що створює  передумови для соціально-економічного розвитку територіальної громади.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись:

– на офіційному сайті Шабівської ОТГ : http://shabivska.gromada.org.ua/

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому та/або електронному вигляді  по e-mail:  fin.upravleniye­­­_shabo.otg@ukr.net  впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта  на офіційній сторінці Шабівської об'єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора