A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

28 лютого заплановано проведення засідання виконкому сільської ради

Дата: 26.02.2019 13:10
Кількість переглядів: 502

?????????°???????????? ???? ???????·???????°??????????  ????????????????28 лютого 2019 року о 15-00 годині у приміщенні Центру  дозвілля  молоді с. Салгани відповідно до розпорядження сільського голови відбудиться засідання виконавчого комітету. 

 На засіданні  планується розглянути наступні питання:

  1. Про визначення місця проживання неповнолітньої дітей громадян Іванкових.

  2. Про стан квартирного обліку при виконкомі сільської ради.

  3. Про деякі питання по створенню захисних споруд в Шабівській об’єднаній громаді.

  4. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Поточний ремонт доріг Шабівської сільської ради в  с. Біленьке Білгород-Дністровського району».

  5. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Поточний ремонт доріг Шабівської сільської ради (с. Бритівка: вул. Дачна та Лісова, с. Шабо:  вул. Трухінова та Першотравнева)».

  6. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Встановлення світильників, прокладка кабелів, які відходять від ВРУ Зовнішні мережі електропостачання сільської ради с. Шабо вул. Центральна».

  7. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Встановлення світильників, заміна ламп на світлодіодні. Ремонт вуличного освітлення с. Салгани вул. Міська, Інтернатна, Квіткова, Бесарабська, Садова, Архітектурна.

  8. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Встановлення світильників, заміна ламп на світлодіодні. Ремонт вуличного освітлення с. Привітне вул. Ювілейна, Першотравнева, пров. Ювілейний с. Абрикосове вул. Виноградна, Садова, Степова, Мічуріна, пров. Садовий».

  9. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Поточний ремонт мереж вуличного електроосвітлення  вул. Миру, вул. Суворова в селі Черкаси Білгород-Дністровського району Одеської області.

  10. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Ліквідацію стихійного звалища в с. Бритівка Білгород-Дністровського району

  11. Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Розбирання будівлі дитячого садочка по вул. Козацька в с. Шабо Білгород-Дністровського району»

  12. Про  внесення   доповнень до плану  діяльності  Шабівської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів  на 2019 рік

  13. Про затвердження технологічних втрат води із системи водопостачання ТОВ «Сердюк» с. Софіївка Білгород-Дністровського району.

  14. Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для ФОП Герасимюк Л.В.

  15. Про проект рішення Шабівської сільської ради щодо передачі з комунальної власності територіальних громад району в комунальну власність Шабівської сільської ради будівлі за адресою: с. Шабо, вул. Центральна,25.

  16. Про проект рішення сільської ради щодо  оптимізації закладу дошкільної освіти «Ягідка» с. Абрикосове.

  17. Про проект рішення сільської ради щодо оптимізації та затвердження структури і чисельності по закладам дошкільної освіти і культури Шабівської сільської ради та режиму їх роботи

  18. Про проект рішення сільської ради щодо створення Публічної бібліотеки Шабівської громади.

  19. Про розгляд протоколів про адміністративне правопорушення.

  20. Про присвоєння адрес об’єктам нерухомості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь