A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

До уваги мешканців міста Білгород-Дністровського та Білгород-Дністровського району — одержувачів субсидій!

Дата: 26.02.2019 11:02
Кількість переглядів: 500

      Право на отримання субсидії має кожна українська родина або окрема особа, чиї витрати на оплату житлово-комунальних послуг перевищують в середньому 15% щомісячного сукупного доходу.

   Починаючи з 1 березня відповідно до ухваленого шостого лютого рішення Уряду розрахунки за комунальні послуги виплачуватимуться безпосередньо одержувачам субсидії готівкою.

           Особам, які одержують пенсії, виплата житлових субсидій здійснюватиметься через Пенсійний фонд України одночасно з виплатою пенсій.

       Пенсіонерам, які отримують пенсію через банки, кошти будуть перераховуватись прямо на їх пенсійні рахунки в банківських установах.

    Пенсіонерам, які отримують пенсійні виплати через підприємства поштового зв’язку АТ “Укрпошта”, субсидія буде виплачуватись готівкою через виплатні об’єкти національного оператора поштового зв’язку разом з виплатою пенсії.

       Таким чином, виплата пенсій та субсидій буде проводитись синхронно з 4 по 25 числа кожного місяця.

           

          Звертаємо увагу!

            - для отримання монетизованих субсидій надавати додаткові документи до територіальних управлінь Пенсійного фонду області не потрібно;

            - виплата житлових субсидій органами Пенсійного фонду області буде здійснюватись на підставі визначених структурними підрозділами органів соціального захисту населення даних про суми монетизованих субсидій пенсіонерів;

            - по всіх питаннях, пов’язаних з визначенням права на субсидію або її розмір потрібно звертатись до відповідного органу соцзахисту.

 

   Тим громадянам, які ще не на пенсії, субсидія перераховуватиметься грошовим переказом “Ощадбанком” через платіжну систему “Система термінових переказів ”Швидка копійка” або шляхом зарахування на поточні рахунки, відкриті в АТ “Ощадбанк”.  Для цього необхідно звернутись до найближчого відділення “Ощадбанку” та подати паспорт і ідентифікаційний номер.

     Кошти монетизованої субсидії будуть виплачуватись у період дії субсидії щомісячно, за попередній місяць. Наприклад: у березні — за лютий, у квітні — за березень і т. д.  

 

Заступник начальника Білгород-Дністровського

об’єднаного управління Пенсійного фонду України

Н. ДАНИЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь