A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Шановні працівники сільського господарства!

Дата: 16.11.2018 15:18
Кількість переглядів: 472

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???µ???? ?????°?????????????° ?????»?????????????? ?????????????°?????????°Сердечно і  щиро  вітаю  хліборобів, виноградарів, овочівників, тваринників, механізаторів, переробників сільгосппродукції, управлінців галузі зі святом.

Ваше свято-  це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!  Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.   

Завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Це завдяки сільським трудівникам в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! 

Сільський голова В. Древаль


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора