A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Про співпрацю з ГУ Держпраці в Одеській області у забезпечені дотримання законодавства про працю на території громади

Дата: 25.09.2018 16:18
Кількість переглядів: 550

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ?????????????»?? ?????????????????? ?·?°???????????°?????????°За ініціативою та за участю представників Шабіської сільської ради інспектори праці Головного управління Держпраці в Одеській області відвідали одне із підприємств, яке розташовано на території Шабівської об’єднаної громади біля с. Софіївка.

Мета інспектування –  забезпечення дотримання законодавства про працю, легалізація неоформлених працівників, сплати податків до бюджету з заробітної плати.

Працівниками Головного управління Держпраці в Одеській області вивчаються всі обставини, документи та пояснення працівників, які отримані під час інспектування.   

Нагадуємо роботодавцям про фінансову відповідальність за використання праці найманих працівників без оформлення трудового договору. Фінансові санкції складають 30 мінімальних заробітних плат за кожного виявленого не оформленого працівника, а саме — 111 тисяч 690 грн. Крім того, статтею 41 КУпАП передбачено адміністративну відповідальність для керівника підприємства від 8500 грн. до 17 000 грн. за фактичний допуск працівника без трудового договору. Отже, фактичний допуск одного працівника до роботи без оформлення трудового договору (без видання наказу) може коштувати 128690 грн (111 690 грн + 17 000 грн) + виплата такому працівникові заробітної плати у розмірі не нижче середньої заробітної плати за відповідним видом економічної діяльності у регіоні у відповідному періоді.

Відео репортаж щодо проведеного заходу можна переглянути на офіційному сайті Головного управління Держпраці в Одеській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь