A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПРОВЕДЕНО ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Дата: 05.09.2018 11:15
Кількість переглядів: 649

Фото без опису31 серпня 2018 року в Будинку культури с. Шабо проведено перші в об’єднаній громаді громадські слухання для мешканців села Шабо.

Сільський голова Древаль В.В. та начальник ВУЖКГ Мацапей В.М. ознайомили присутніх на слуханнях з існуючими проблемами у водопостачанні, благоустрою, санітарного порядку, функціонування кладовищ  в селі та обговорили шляхи їх вирішення.

Учасники громадських слухань мали можливість задати питання та отримати на них відповідь, а також висловити свої критичні зауваження та пропозиції керівництву сільської  ради з питань, які були предметом громадських слухань.

Більшість питань та виступів (7 з 12 заданих запитань) мешканців стосувались благоустрою та наведенню санітарного порядку на території села.

Слід зазначити, що крім критичних зауважень та запитань до керівництва сільської ради були також виступи жителів села, які закликали мешканців як приватного житлового сектору, так і багатоквартирних будинків, безпосередньо дотримуватись і підтримувати чистоту та санітарний порядок на прилеглих до будинків території, а не тільки вимагати від малочисельного колективу прибиральників території ВУЖКГ своєчасного та якісного прибирання сміття.

Пропозиції та зауваження, які висловлені на мешканцями села на громадських слуханнях, знаходяться на розгляді сільського голови та керівництва ВУЖКГ. Про прийняті рішення за наслідками розгляду отриманих пропозицій громада буде проінформована шляхом розміщення відповідної інформації на сайті сільської ради та інформаційно-довідниковому стенді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь