Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Свято Незалежності України в с. Біленьке

Дата: 27.08.2018 11:11
Кількість переглядів: 602

Фото без опису                              «Одна любов у мене-Україна»
 Під такою назвою пройшло урочисте святкування, присвячене  27-ої річниці Незалежності України в с. Біленьке. Розпочалось свято з вшанування Прапора України, покладання  вінків та квітів до пам’ятного знаку-обеліску на честь визволення нашого краю від німецько-фашистських загарбників. Право покласти вінок та квіти до обеліску  було надано матері  учасника АТО Орленко Євгенії та його сину Дмитру.
 
 

На святі були гості - заступник голови Шабівської сільської ради Орлов Юрій Юрійович, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Осадчук Тетяна Марківна, привітальна  промова якої   зворушила всіх присутніх  та депутат сільської ради - Ляшук Максим  Олександровим.

   Свято продовжилось вшануванням мешканців села. Оплесками зустрічали старожилів, корінних жителів - ювілярів:  Новікових Валентину Григорівну та Івана Володимировича, які прожили 63 роки разом і відсвяткували діамантове весілля,  Плохотнюк Федора Костянтиновича та Марію  Михайлівну, які відсвяткували  8 липня золоте весілля.

А багатодітні сім’ї-опікуни: Александрови Олена Леонідівна  та Олег Васильович і  Пономарчук Наталя Григорівна та  Володимир Павлович    завітали на свято зі своїми родинами, сусідами та друзями.                

Зі святом привітали молоде подружжя- Гордієнко Володимира та Оксану, які своє  кохання скріпили палким поцілунком. А наймолодшим жителем села на даний час виявилась  Іщенко Софійка, яка народилась у багатодітній сім’ї Іщенко Євгенія та Ірини.

Теплі слова в адрес наших хліборобів та тваринників від ведучих та глядачів лунали на протязі свята, адже це вони кормлять наше село: ветеран праці Гавриличенко Анатолій Васильович, молодий тракторист Бурдюжа  Станіслав Володимирович, завідуюча фермою Богатирська Валентина та ветеран праці, ветеринар з 50-річним стажем Ткаченко Іван Григорович, доярка Браткевич Ольга Павлівна.  

   Виставка сім’ї Гаврилових,  Сергія .Леонідовича та Світлани Володимирівни – вироби з соломки та морської мушлі - радували своєю майстерністю та фантазією.

При підведені конкурсу на кращу садибу села подарунок отримали:

  • В Кембеті-  сім’я Лавриненко. Наталя та Віталій,
  • В Шаболаті- Морозовська Світлана  та її донечка Олечка. Почесна стрічка –«Краща садиба» пасувала їм до лиця. 

Кожному із вшанованих дарувалися пісні від фольклорного ансамблю «Колір», вокального тріо в складі: Рибальченко Наталі, Бурук Ольги та Мангул Христини, а також дитячого ансамблю  «Вітерець» та солістки  Марини Маргаринт.

Всім були вручені цінні подарунки від Шабівської сільської ради, а від «Агрофірми Шаболат» - короваї, гуляш та гречка і солодкий чайок.

 Свято продовжилось лотереєю та ігровою програмою.  А на завершення ветерани праці згадали свою молодість - трішки потанцювали під чітким керівництвом - маестро Вовченко Василя Олексійовича.

Гості всі розходились задоволені і обіцяли не пропускати жодного заходу в БК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь