A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 13.07.2018 15:36
Кількість переглядів: 556

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???µ?????»???????????° ???????»????????????Відповідно до положень Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності » з метою одержання зауважень і пропозицій, на офіційному сайті Шабівської сільської ради оприлюднюється проект рішення сільської ради «Про  внесення змін до рішення Шабівської сільської ради від 21.03.2014 р. № 684-VI «Про затвердження Порядку пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів Шабівської сільської ради в новій редакції».та відповідний аналіз регуляторного впливу:

Регуляторний акт розроблений Відділом економіки, рекреаційної діяльності, туризму та інвестиційної політики Шабівської сільської ради.

Пропозиції та зауваження щодо проектів регуляторних актів від юридичних ті фізичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі на адресу розробника проекту рішення протягом місяця з моменту його оприлюднення.

Адреса розробника проекту рішення: Відділ економіки, рекреаційної діяльності, туризму та інвестиційної політики Шабівської сільської ради.

 67770, Одеська область, Білгород-Дністровськтй район, село Шабо, вул. Центральна, 63, тел.(04849) 4-05-75 shabo.rada@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь