A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Форум бізнес і ІТ-лідерів для підприємств, установ та організацій

Дата: 13.06.2018 09:43
Кількість переглядів: 751

Фото без описуДо сільської ради звернулась Рада голів державних адміністрацій щодо поширення інформації з проведення українською компанією Terrasoft наймасштабнішою  бізнес події літа –  Форум бізнес і ІТ- лідерів, який відбудеться у м.Київ, 21 червня 2018 року.
 
 

 

Компанія Terrasoft є одним з ключових гравців на міжнародному ринку корпоративного програмного забезпечення для управління бізнес-процесами і CRM.
На форумі зберуться понад 2000 учасників для бізнес-спілкування, які зможуть розширити коло ділових контактів, знайти нових клієнтів і партнерів. Також у Рамках Форуму буде працювати експозона, де всі учасники зможуть ознайомитися  з продуктами в галузі  ВРМ і CRM-систем.
 
 
 
Програма Форуму складається з трьох потоків:
  • Історії успіху і кейси: кейси компаній про стратегії та підходи, що допомагають пришвидшуватися на кожному етапі роботи компанії і ще швидше знаходити нові точки для росту
  • Інструменти і технології: кращі практики застосовування BPM I CRM-інструментів у різних сферах діяльності організації, що допомагають компаніям швидко зростати і розвиватись
  • Тренінги і мастер-класи: авторські мастер-класи з управління взаємовідносинами з клієнтами та оптимізації процесів компанії
 
Своїм досвідом поділяться представники найбільших організацій: МТТ, ПУМБ, Біосфера, Датагруп, Укртелеком, Нафтогаз України, Бізнес-Конструктор, Fedoriv, Deloitte, Vodafone Україна, ELDORADO, Hewlett-Packard Enterprise, MULTIPLEX, Miller Heiman Group та інші.
 Місце проведення: м.Київ, пр-т. Лобановського, буд.119, концертний майданчик  Stereo Plaza.
Умови участі: безкоштовно ( обов’язкова попередня онлайн реєстрація)
 
Більш детальну інформацію про Форум бізнес і ІТ- лідерів можна отримати від працівників компанії Terrasoft за телефонами:+38(044)363-31-33, +38(095)924-26-96. А також в режими онлайн через Інтернет на сторінці реєстрації учасників на Форум з гіперпосиланням: https://www.terrasoft.ua/global-tour-2018/kiev?partner-glavrada .

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь