A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З ДНЯ ПЕРЕМОГИ В ШАБІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 14.05.2018 10:57
Кількість переглядів: 672

На території Шабівської об’єднаної територіально громади пройшли урочистості та пам’ятні заходи присвячені відзначенню державного свята Дня Перемоги та вшанування ветеранів Другої світової війни Шабівської сільської ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8-9 травня 2018 року по всій території Шабівської громади пройшли мітинги, концерти, урочисті заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
 
 
 
 

 

 

В Центрі Шабівської громади - селі Шабо традиційно відбулася урочиста хода ветеранів війни, депутатів сільської ради, керівництва та працівників сільської ради, робітників підприємств та населення до пам'ятних знаків та Меморіалу Слави, з покладанням квітів.

 

 

 

В мітингу на території Меморіалу Слави с. Шабо взяв участь районний духовий оркестр, який виконував гімн України та відомі пісні, також участь взяли дитячі колективи. Захід відкрив голова Шабівської сільської ради Древаль Василь Васильович з словами подяки ветеранам Великої вітчизняної війни та привітаннями з Днем перемоги. Також привітали ветеранів з Другої світової війни перший заступник голови Білгород-Дністровської районної державної алміністрації Гречановська Наталя Андріївна, голова районної ветеранської організації Ластовецький Павло Іванович, голова ветеранської організації Шабівської  сільської ради Хохлачов Григорій Костянтинович.

 

 

 

Після мітингу та покладання квітів для ветеранів та жителів села, які прийшли на святковий захід, був підготовлений тематичний концерт. Працювала польова кухня і всі охочі змогли спробувати справжню солдатську кашу та скуштувати смачну уху з морської риби.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь