Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

накази про присвоєння/зміну адрес №26 «Про підтвердження та надання адрес для упорядкування нумерації об’єктам нерухомого майна, які належать гр. КИРНИЦЬКОМУ Олександру Івановичу і гр. ЯКИМЕНКО Віктору Вікторовичу та втрату чинності наказу управління житлово - комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради від 06.05.2024 р. № 23 «Про підтвердження та надання адрес для упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна, які належать гр. КИРНИЦЬКОМУ Олександру Івановичу і гр. ЯКИМЕНКО Віктору Вікторовичу»»

Кількість переглядів: 22
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: накази про присвоєння/зміну адрес
Дата прийняття: 27.05.2024
Дата оприлюднення: 30.05.2024
Номер документу: 26
Назва документу: Про підтвердження та надання адрес для упорядкування нумерації об’єктам нерухомого майна, які належать гр. КИРНИЦЬКОМУ Олександру Івановичу і гр. ЯКИМЕНКО Віктору Вікторовичу та втрату чинності наказу управління житлово - комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради від 06.05.2024 р. № 23 «Про підтвердження та надання адрес для упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна, які належать гр. КИРНИЦЬКОМУ Олександру Івановичу і гр. ЯКИМЕНКО Віктору Вікторовичу»
Прикріплені файли:
  1. Про підтвердження та надання адрес для упорядкування нумерації об’єктам нерухомого майна, які належать гр. КИРНИЦЬКОМУ Олександру Івановичу і гр. ЯКИМЕНКО Віктору Вікторовичу та втрату чинності наказу управління житлово - комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради від 06.05.2024 р. № 23 «Про підтвердження та надання адрес для упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна, які належать гр. КИРНИЦЬКОМУ Олександру Івановичу і гр. ЯКИМЕНКО Віктору Вікторовичу» (1.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь