A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією тeхніки

Дата: 21.09.2021 14:07
Кількість переглядів: 1115

З 29 вересня по 02 жовтня 2021 року в м. Кропивницький проходитиме Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "AgroExpo- 2021". Виставка "AgroExpo" має площу 125 тис. кв. м та є найбільшою агропромисловою виставкою в Україні, входить в ТОП 10 найбільших аграрних виставок Європи. В її експозиціях представлені найновітніші зразки вітчизняної та зарубіжної техніки, обладнання для агропромислового комплексу, засоби захисту рослин, посівний матеріал, а також племінні породи тварин та птиці.
Головними тематичними розділами Виставки "AgroExpo" є тваринництво, рослинництво, транспорт і спецтехніка, тара і упаковка, будівництво та альтернативна енергетика в агропромисловому комплексі, екологія і переробка відходів, присадибне господарство, лісове господарство. 

У рамках Виставки експонується широка номенклатура продукції відомих світових брендів машинобудування, таких як John Deere, Claas, Case, New Holland, Lemken, Fendi, Vaderstad, Potringer, Horsch, Kuhn, JCB, Amazone, MaterMacc, Гомсельмаш, а також продукція, товари та послуги понад 500 провідних виробників України. На окремому полігоні загальною площею 70 тис. кв. м. проводяться демонстраційні покази сільськогосподарської техніки в роботі.
Традиційно під час Виставки "AgroExpo" проходитиме "Покровський ярмарок", у рамках якого відвідувачі матимуть можливість ознайомитись з унікальними експозиціями громад Кіровоградщини, відвідати ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції та товарів декоративно-ужиткового мистецтва майстрів з усіх куточків України. 

З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COV1D - 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Виставка "AgroExpo", буде проходити з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів. З детальною  інформацією про Виставку "AgroExpo" можливо ознайомитись на вебсайті: www.ukragroexpo.com.
Для вирішення будь-яких оперативних питань щодо участі у Виставці "AgroExpo" звертатись до організаторів Вистакн: Глібка Ігоря, моб. тел. +38 (050)344 26 44, Бєлової Тетяни, моб, тел. +38 (050)344 27 44, e-mail: info@ukragroexро.com 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь